Изберете вашата държава и език
 
28 апр. 2017

GANG: ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА ДРЕХИ - КОИ СМЕ НИЕ?

news-image

GANG: ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА ДРЕХИ - КОИ СМЕ НИЕ?

Ние предлагаме дамски дрехи онлайн и харесваме жените с личен стил и индивидуалност. Ако си една от тях – добре дошла при нас!

През последните години ставаме свидетели на своеобразен „БУМ“ на магазини, които продават дамски дрехи онлайн. Това разбира се е напълно разбираемо предвид факта, че българската жена полага много грижи за себе си, интересува се от мода и подбира с внимание нещата, които купува за гардероба си.

Вече има много български дизайнерски марки, които предлагат наистина уникални неща, но от гледна точка на цени има сериозно несъответствие с възможностите, предпочитанията и изискванията на средностатистическата работеща жена.

В отговор на това несъответствие се появиха амбициозни откъм количество на предлагани стоки /някои от тях не особено амбициозни откъм качество/ големи магазини, които предлагат голямо разнообразие на ниски цени.

Всичко това всъщност е много хубаво – българската жена вече може да пазарува в мрежата без да плаща баснословни доставки, да получава поръчките си бързо и да има дрехи, различни от предлаганите в големите вериги. Само че винаги може и по-добре, нали?

Как се вписа GANG в тази интересна модна търговска среда

Нека започнем с това, че магазини GANG не съществуват от вчера, а се радват на вече почти 20-годишна история! Започнала като верига физически магазини за дрехи и аксесоари, в момента GANG е популярна и разпознаваема търговска марка в София, Пловдив, Варна, Бургас и Стара Загора, а от 2013та година – вече и в мрежата с  магазина си GANG.BG.

Отначало в магазините се предлагат предимно индийски дрехи от естествени материи в етно стил, сарита, различни традиционни аксесоари, сувенири и разбира се – изобилие от шалове и бижутерия. Ниските цени и комфорта на тези дрехи бързо печелят на GANG много почитатели. 15 години по-късно обаче жените вече са различи и се налага концепцията на GANG да бъде освежена – и това се случва по-най-добрия възможен начин. Запазва се най-доброто от индийските дрехи – хубавите естествени материи, удобните кройки и свежите цветове. Етното остава основно вдъхновение в колекциите, но допълнено дрехи и аксесоари, отговарящи на нуждите на една по-съвременна и модерна жена. С други думи, освен стоки, от Индия пренесохме и любовта към разнообразието в стиловете. Дадохме възможност на нашите клиентки да пробват нови неща и пожелахме да се развиваме с тях и с промените в техния стил, без да изневеряваме на есенцията на GANG – красота, качество и комфорт. Така от марка за етно стил, се превърнахме в място, в което всяка жена може да намери или допълни себе си и личното си разбиране за мода, естетика и удобство.

Тази промяна пожъна голям успех в нашите физически  магазини и стана причина за появата на GANG.BG, в който влагаме изключително много енергия и емоция. Това не е просто сайт за дрехи, а платформа, която ни позволява да направим идеята GANG достъпна за повече дами в страната.

GANG и GANG.BG                                              

GANG.BG се появи почти в пика на онлайн търговията с дрехи в България. Пред нас стоеше огромното предизвикателство да се отличим и да предложим нещо различно, по различен начин. Да, ние продаваме дрехи и аксесоари, както много други. Но зад тези дрехи и аксесоари стои първо и преди всичко мисълта за нашата GANG клиентка, нейните нужди, предпочитания и критерии за качество и красота. Дългите години управление на физически магазини ни позволиха да се запознаем с нея лице в лице, да поговорим, да се съветваме взаимно и наша основна задача при реализирането на GANG.BG беше да пренесем и доразвием това познанство онлайн.

С много любов, постоянство, усилия и професионализъм GANG.BG постепенно се утвърди /и утвърждава/ като място, в което могат да се пазаруват дамски дрехи онлайн със следните предимства:

*Дрехите са с изключително добро съотношение на цена и качество. Ние не предлагаме дизайнерска мода, но зареждаме от производителите  така, че да предоставяме на клиентките си най-доброто на най-добрите възможни цени.

*Да не си производител и въпреки това да гарантираш уникалност на клиентите си не е лесна задача, но за нас е абсолютен приоритет. Ето защо подбираме доставчиците си на база качество и уникалност на дрехите, и зареждаме само лимитирани серии. Така знаем, че клиентките на GANG- онлайн и в магазините, ще бъдат специални и уникални без това да им струва цяло състояние.

*Комуникацията с клиента е от изключителна важност за нас. Нелекият и прецизен процес на подбор на кадри за нашите магазини пренесохме и онлайн и създадохме екип от хора, който познава перфектно и дрехите, които предлагаме, и клиентите, които пазаруват от нас. Благодарение на този екип получаваме така ценната положителна обратна връзка, която за нас е категоричен знак, че жените, които пазаруват от нас получават отношението, което заслужават.

*Каналите, по които достигаме до клиентите си онлайн са оптимизирани така, че да информират навреме всички, които се интересуват от нашите предложения по един изчерпателен и ненатрапчив начин. Страницата ни във FACEBOOK е оживена платформа, на която ежедневно публикуваме информация за всичко ново, което пристига при нас, допитваме се до нашата аудитория и активно комуникираме с всеки, който има въпроси, забележки или нужда от съвет. А дамите, които вече са пазарували онлайн от нас, получават специален мейлинг, чрез който имат възможност първи да разгледат и изберат от всяко ново зареждане.

*Предлагаме поне по 3 нови колекции всеки месец, от които минимум една е посветена на МАКСИ дамите. Определено се гордеем с МАКСИ-категорията на сайта, защото считаме, че МАКСИ е един от най-пренебрегнатите сегменти на нашия пазар. Намираме това за крайно нелогично и дори несправедливо, защото в него има дами с изключителен вкус и модна индивидуалност, които заслужават да имат повече избор на дрехи за своя гардероб. За тях сме направили и отделна FACEBOOK страница. 

*Сайтът е удобно разделен на категории, в които лесно могат да се открият търсените модели – ДАМСКИ ДРЕХИ /със съответните подкатегории/, МАКСИ МОДА, БИЖУТА, ДАМСКИ ЧАНТИ, ШАЛОВЕ, ЗА ДОМА и OUTLET. В секция КАКВО НОВО са публикувани всички нови дрехи и аксесоари от последната колекция.

*Принципът на подбор на дрехите в нашите колекции е прост – избираме ги така, че да се съчетават помежду си. Предлагаме както класически модели, така и модели тип „находки“ – с интересни кройки, принтове и детайли, които да съчетаеш перфектно с класическите. Дамските чанти са винаги преди всичко удобни, бижутата – атрактивни, а шаловете – съобразени с конкретния сезон.

*Всеки продукт, който се намира в gang.bg преминава през процес на качествен контрол от наши служители и размерът му се стандартизира по нашата таблица с размери. Това се прави, защото дрехите пристигат от различни производители с различни стандарти. Ето защо понякога размерът на етикета на дрехата, не съвпада с този на етикета на GANG.

Затова е важно винаги преди поръчка да се прави консултация с нашата таблица. В случай на неяснота или невъзможност да се определи подходящият размер, нашите консултанти са винаги на линия по телефона или във Facebook.

*В наше време всеки цени времето си. До голяма степен на това се дължи и успехът на онлайн търговията. Благодарение на нея не само се улеснява достъпът до всякакви стоки и услуги, но и се облекчава самия процес на пазаруване и се спестява време. Голяма част от нашите клиентки са работещи жени и затова един от основните ни ангажименти към тях, още със създаването на GANG.BG беше /и все още е/ лесният процес на правене на поръчка и бързата и евтина доставка. Нашите поръчки пристигат в рамките на един работен ден до адрес в големите градове или в офисите на фирма ЕКОНТ или до два работни дни в по-малките населени места. Цената на доставката е една от най-ниските в страната, а условията за замяна и връщане са определени така, че максимално да се ограничи неудобството за клиентите в тези случаи. Повече за тях може да се прочете в ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ.

Какво е бъдещето пред GANG.BG? Това зависи само от нашите усилия и от позитивното отношение на нашите клиенти. За нашите усилия гарантираме – с развитието ни те стават все по-големи. А относно клиентите – надяваме се да продължим да отговаряме на очакванията им дори още по-добре от сега и да имаме още дълъг и вълнуващ съвместен път в света на модата и личния стил.