Изберете вашата държава и език
 
26 септ. 2016

КЛЪЧ, ПЛИК ИЛИ ПРОСТО МАЛКА, ЕЛЕГАНТНА ЧАНТА

news-image

Вечер е. Ти си облечена с елегантен тоалет, и имаш нужда просто да прибереш пари, ключове и телефон и да ги носиш със себе си по възможно най-дискретния начин. Голямата ти дамска чанта изглежда неуместна, тежка и неподходяща за изисканата ти вечерна визия.

Отиваш на сватба, коктейл или просто на бар. Отново имаш нужда само от няколко дреболии. Цялото ти внимание е насочено към това да  опазиш голямата си чанта сред суматохата на тълпата и да й намираш място за моментите, в които отиваш за питие, правиш снимки или танцуваш.

Искаш да излезеш, просто ей така. Да пътуваш, да се разхождаш из града, да обикаляш по магазините. Нямаш нужда от бележници, гримове, парфюм, чадър. Само най-необходимото. А голямата ти чанта не е пригодена за толкова скромен товар и стои някак прекалено празна.

Три ситуации, в които иначе удобната и функционална дамска чанта по-скоро ти пречи, отколкото ти служи и в които имаш нужда от нещо малко, удобно и гъвкаво. Чанта, с която да забравяш, че носиш чанта, но която да пази на сигурно място всичко, от което имаш нужда. Чанта, с която да пазаруваш, танцуваш и обикаляш без нищо да ограничава свободата ти.

Добрата новина е че такава чанта съществува!

Може би си чувала за плик или пък за по-модерното английско – клъч? Става дума за едно и също - една малка, елегантна и удобна чанта, която прилага на практика знаменития принцип „по малкото е повече“ . Изработен от разнообразни материали, клъчът е страхотен аксесоар, който освен че ще побере перфектно всички дреболии, може да бъде уникален акцент и неделима част от цялостната ти визия.

Какво трябва да имаш предвид при избор на идеалния клъч?

Препоръчваме ти да се спреш на ефектен, но изчистен клъч, изработен от кожа в цвят, който се съчетава лесно. Кожата е перфектен вариант, защото пасва добре както на вечерен тоалет, така и на ежедневна комбинация, изглежда модерно, и се поддържа лесно.

Вярно е, че има клъчове, които са истински произведения на изкуството – декорирани с много детайли, бродерия и други допълнения. Такъв модел би бил превъзходна идея за наистина специално събитие, но в повечето случаи предизвиква доста проблеми и неудобства като това да внимаваш много какво ще облечеш, за да не изглежда претрупано, как ще го опазиш и дали когато сложиш личните си вещи в него, богатата декорация няма да се обезформи и да се получи ефектът на „претъпкана“ чанта.

Задължително обърни внимание дали клъчът се предлага с допълнителна дръжка. Именно допълнителната, дълга дръжка ти дава възможност да носиш клъча не само в ръка, но и като малка чанта през рамо. Гарантираме ти, че това дори ще се превърне в предпочитания от теб начин да го носиш, а и е перфектен вариант при пътуване.

Клъчът е толкова лесен за носене и практичен аксесоар, че от опит знаем – или имаш клъч, или имаш нужда от клъч. Ако за теб се отнася второто, КЛИКНИ ТУК и разгледай нашата специална селекция от клъчове в 9 МОДЕРНИ ВАРИАНТА. Отговарят на стандартите за качество и удобство – изработени са от еко кожа и имат допълнителна дръжка. А палитрата е изключително актуална – бежово, черно, тъмно синьо, брик, кафяво, тъмнозелено, екрю и бордо. Освен това, цената е толкова атрактивна, че можеш да имаш цели три клъча, с които да разнообразиш гардероба си, на цената на само една дамска чанта. Приятно пазаруване!