Изберете вашата държава и език
 
30 ноем. 2016

ПЕЛЕРИНАТА - ПЕРФЕКТНАТА МАКСИ ВРЪХНА ДРЕХА

news-image

Ние много харесваме МАКСИ клиентките си! Те определено са дами със стил и вкус и добре разпознават моделите, които са достатъчно удобни и качествени, за да се чувстват комфортно в тях. С всяка изминала МАКСИ колекция се стараем да надскочим себе си и да предложим разнообразие от именно такива дрехи на цени, много по-ниски от специализираните МАКСИ магазини.

И ето, зимата вече е тук, а с нея дойде и предизвикателството - неотложната нужда от МАКСИ топли връхни дрехи подходящи за снежните температури навън. Лесно ли е обаче да се намери зимна дреха в по-големи размери?

Отговорът е че далеч не е лесно. Предлагане има, но макси бутиците са на доста високи цени, а по-достъпните магазини често предлагат дрехи, които изглеждат широки, но всъщност не са МАКСИ. И ако за блузите от трико например това не е чак толкова фатално, при палтата дори размерът да се окаже подходящ, кройката създава непреодолими трудности при носене, просто защото не е предвидена за пропорциите на една по-едра фигура.

Истината е че вината често не е на търговците, а на самите производители. Търговците продават това, което производителите ушият. Ето защо, когато се впуснахме в търсене на МАКСИ връхни, се сблъскахме с много трудности и бяхме на път да се откажем и да не предприемаме риска да предложим неща, които взискателните ни клиентки няма да одобрят.

В този момент обаче попаднахме на дреха, която сложи край на колебанията ни, тъй като преценихме, че е точната пресечна точка между страхотна материя, стилно изпълнение и безкомпромисен комфорт. С две думи – открихме чудото на зимната МАКСИ пелерина.  Как не се бяхме сетили досега?

Нека ти обясним защо преценихме, че си струва да ти предложим именно МАКСИ пелерина за вариант на зимно палто.

Първо, оказа се, че пелерините, на които попаднахме, не са точно пелерини в смисъла на „наметала“ – т.е. дрехи без ръкави в свободен размер,а имат ръкави. Те обаче са скроени така, че да дават максимална свобода при носене. Второ, всички модели, които предлагаме са направени от „най-зимната“ материя – вълната и са снабдени с хубава подплата. И трето, типичният за пелерината разкроен силует /който пада тежко и не издува/ премахва усещането да си прекалено „стегнат“ в дрехата си. Кокетната декорация придава на моделите свежо, класическо звучене.

Ето че в крайна сметка успяхме да намерим зимна МАКСИ дреха, която да отговаря на стандартите ни за МАКСИ качество. Благодарение на тях имаме немалко верни клиенти, които не можем да си позволим да разочароваме. Затова и имаш гаранцията ни за удобство и качество, в случай, че решиш да си подариш малко зимен лукс и топлина с една от нашите пелерини.

КЛИКНИ ТУК и разгледай наличните варианти!